Lämpö- ja UV-suojakalvot

Lämpö- ja UV-suojakalvot voidaan asentaa kaikenlaisiin kiinteistöihin ja rakennuksiin, jotka altistuvat runsaalle auringonvalolle. Lämpö- ja UV-säteilyllä voi olla monia haitallisia vaikutuksia, jotka tuovat ajan mittaan lisäkustannuksia kiinteistön omistajalle.

Sisätilojen liiallinen lämpötilan nousu aiheuttaa paitsi tukalan olon ihmisille ja eläimille, se voi myös aiheuttaa teknisten laitteiden ylikuumenemista ja heikentää merkittävästi työtehoa. Ilmastoinnin huristessa täydellä teholla myös sähkölasku kasvaa. Suojakalvot tuovatkin kesähelteillä helpotusta moneen kotiin ja konttoriin, joten niiden hankkiminen maksaa itsensä nopeasti takaisin.

UV-säteily aiheuttaa myös huonekalujen ja huoneiston pintamateriaalien haalistumista sekä pahimmillaan jopa hapertumista. Etenkin myymälöissä on tärkeää, että myytävä tuote säilyy uudenveroisena asiakkaan kotiin asti.

Lämpö- ja UV-suojakalvot heijastavat suuren osan auringon säteistä poispäin ikkunoista. Laadukas suojakalvo heijastaa pois jopa 40–80 prosenttia haitallisesta UV-säteilystä ja vähentää merkittävästi kiinteistöön kohdistuvaa lämpökuormaa. Lisäksi lämpö- ja UV-suojakalvot ovat huomaamattomat ja helppohoitoiset, sillä ikkunat voi pestä tavalliseen tapaan.

Milloin ja millaisiin kohteisiin kannattaa asennuttaa lämpö- ja UV-suojakalvot?

  • Rakennuksen etelänpuoleisiin tiloihin, jotka altistuvat paahteelle ison osan päivästä
  • Tilaan, jossa on suuri ikkunapinta-ala kuten maisemakonttorissa
  • Kun valo häikäisee ja häiritsee näyttötyöskentelyä tai TV:n katsomista
  • Kun tilan lämpötila kohoaa päivän aikana
  • Kun UV-säteily haalistaa huonekaluja, tekstiilejä ja pintoja

Kohteesta riippuen voit valita haluamasi tummuusasteen, sillä valikoimastamme löytyy muun muassa sävytetty, heijastava, himmeä tai täysin kirkas kalvo.

Olemme asentaneet ammattitaidolla suojakalvoja esimerkiksi asuinhuoneistoihin, parvekkeille ja terasseille, liiketiloihin, kauppoihin ja moniin muihin toimitiloihin.

Mitä hyötyä lämpö- ja UV-suojakalvosta on?

  • Suojaa paahteelta tehokkaammin kuin ilmastointi tai kaihtimet
  • Laskee ilmastointikustannuksia ja pitää lämpötilan sopivana
  • Tehostaa ruututyöskentelyä tai television katselua, kun häikäisy ei haittaa
  • Lisää viihtyisyyttä, kun tilaa ei tarvitsee pimentää kaihtimilla ja ikkunoista näkee ulos
  • Estää huonekalujen ja huoneiston pintamateriaalien haalistumisen sekä haurastumisen

Asennukset laadukkaasti ammattitaidolla

Ota meihin yhteyttä, niin voimme sopia tarvekartoituksesta ja tehdä arvion kohteeseesi!

Osaamme lähes 30 vuoden kokemuksella suositella oikeanlaisia kalvoja ja tehdä asennukset vaikeisiinkin kohteisiin. Suunnittelemme ikkunakalvoprojektin kokonaisuudessaan aikatauluineen ja budjetteineen sekä toteutamme ikkunakalvojen asennukset avaimet käteen -periaatteella.