Ikkunakalvot kotiin

Nouseeko kotisi lämpötila kesähelteellä? Häiritseekö kirkas auringonvalo näyttöpäätetyöskentelyä tai television katselua? Kaipaatko kotiisi suojaa ja yksityisyyttä?

Hanki tarpeidesi mukaiset ikkunakalvot kotiin, niin saat ratkaisun monenlaisiin ongelmiin!

Aurinkosuojakalvot heijastavat osan auringon säteistä pois ikkunoista. Kalvot vähentävät täten lämpösäteilyä ja estävät kotisi lämpötilaa kohoamista pilviin. Lisäksi kalvot pienentävät haitallisen ultraviolettisäteilyn pääsyä sisälle ja vähentävät häikäisyä. Hankkimalla aurinkosuojakalvot kotiisi pääset nauttimaan viihtyisästä luonnonvalosta ilman säteilyn aiheuttamia haittoja. Aurinkosuojakalvot eivät vaikuta ikkunoiden pesuun eikä näkymiin sisältä ulos.

Aurinkosuojakalvojen lisäksi kotisi ikkunoihin voidaan asentaa myös murtosuojakalvot suojaamaan murroilta ja ehkäisemään varkauksia. Näkösuojakalvot puolestaan tuovat suojaa ja yksityisyyttä. Kotiin voidaan asentaa myös UV-suojakalvot, jotka on tarkoitettu erityisesti haitallisen säteilyn vähentämiseen.

Aurinkosuojakalvo parvekelaseihin

Lasitetuille parvekkeille sopii erityisen hyvin aurinkosuojakalvot, sillä parvekkeella lämpötila nousee suorassa auringonpaisteessa nopeasti. Haitallinen UV-säteily saattaa myös haalistaa parvekekalusteita.

Aurinkosuojakalvot vähentävät lämpösäteilyä ja huonekalujen haalistumista, joten parvekkeesi viihtyisyys kasvaa. Halutessasi saat myös lisää yksityisyyttä parvekkeelle valitsemalla tummemmat suojakalvot.

Mukavuutta kotiisi ikkunakalvoilla

Ikkunakalvot voidaan asentaa sekä ulko- että sisäikkunoihin ja esimerkiksi parvekelaseihin – ne sopivat kaikille lasipinnoille. Ulkoikkunoihin asennetut kalvot vähentävät häikäisyä sekä pitävät sisälämpötilan sopivana myös helteellä.

Asennuttamalla ikkunakalvot kotisi ikkunoihin tai parvekelaseihin saat mukavuutta ja säästöjä useiksi vuosiksi. Ikkunakalvojen hyötyjä ovat muun muassa:

  • Sopivan viileä sisälämpötila, myös kuumana kesänä
  • Energiatehokkuus sekä säästöt ilmastointi- ja lämmityskuluissa
  • UV-säteilyn sekä kalusteiden ja pintojen haalistumisen väheneminen
  • Yksityisyys ja näkösuoja
  • Ruudun katselua häiritsevän häikäisyn väheneminen
  • Murtojen ja varkauksien ehkäisy

Millaiset ikkunakalvot sopisivat juuri sinun kotiisi? Kysy lisää, niin autamme sinua valitsemaan sopivat ikkunakalvot kotiin!