Asennus

Ikkuna- ja auringonsuojakalvon asennus

Ikkuna- ja auringonsuojakalvon asennus ei ole rakettitiedettä, mutta laadukas, huomaamaton ja kestävä lopputulos vaatii osaamista.

Kun pohjatyöt tehdään hyvin, kalvot kestävät siistinä vuodesta toiseen eivätkä ne vaikuta ikkunoiden normaaliin käyttöön. Huolellisella asennuksella vältetään myös esimerkiksi häiritsevät rypyt, ilmakuplat ja repsottavat nurkat.

Onnistuneen ikkuna- ja auringonsuojakalvojen asennuksen salaisuudet

1. Tarkka mittaus ja leikkaus

Kalvotettava lasipinta mitataan hyvin tarkasti. Kalvot leikataan kalvoleikkurilla muutaman millin vajaaksi ikkunan tiivisteistä, jotta ne tarttuvat napakasti lasipintaan. Koneellinen leikkaus varmistaa siistit reunat.

2. Huolellinen pesu

Kalvon kestävyyden varmistamiseksi kalvotettava lasipinta tulee aina pestä huolellisesti ennen asennusta tarkoitukseen sopivilla pesuaineilla.

3. Ammattitaitoinen asennustyö

Kalvojen asennuksessa käytetään saippuavettä kalvon ja lasipinnan välissä, jotta kalvo saadaan lastoitettua tasaiseksi. Kalvossa on aina itsessään liima ja kalvo kiinnittyy lasiin, kun saippuavesi painetaan siihen tarkoitetulla lastalla pois ikkunan ja pinnan välistä. Tällä menetelmällä varmistetaan, että kalvo tarttuu pintaan tiukasti, tasaisesti ja siististi.

4. Kalvojen kiinnittyminen

Jotta kalvo kiinnittyy varmasti kestäväksi, vaaditaan yli +10 asteen lämpötilaa ympäri vuorokauden kolmen viikon ajan.

Ammattilaisen asentamat ikkunakalvot ovat takuulla laadukkaat

Tiesitkö, että 3M ikkunakalvojen takuu säilyy vain, jos kalvot on asennettu valtuutetun asentajan toimesta?

Asentajan ammattitaito on tärkeässä roolissa myös suunnitteluvaiheessa: ikkunakalvojen asiantuntija osaa valita juuri sinun kohteeseesi parhaiten sopivat kalvot sekä mitata lasipinnan tarkasti, jolloin kalvoa ei mene hukkaan.

Luottamalla ammattilaiseen säästät niin aikaa, hermoja kuin rahaa – ja nautit varmasti laadukkaasta sekä kestävästä lopputuloksesta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää ikkuna- ja auringonsuojakalvojen asennuksesta!