Ikkunakalvot työpaikalle

Ikkunakalvot toimistolle ja toimitiloihin

Meiltä löydät ikkunakalvot toimistolle ja toimitiloihin – kaikenlaisiin ikkunoihin ja joka tarpeeseen!

Onko toimistossa kesällä kuuma? Pauhaako työpaikan ilmastointi? Häiritseekö kirkas auringonvalo työskentelyä? Tutustu ikkunakalvoihimme!

Aurinkosuojakalvot

Aurinkosuojakalvot heijastavat valoa tahokkaasti pois lasipinnalta ja hillitsevät lämpösäteilyn pääsyä sisätiloihin. Kalvot vähentävät UV-säteilyn määrää sisällä ja estävät häikäisyä. Suojakalvojen avulla voit nauttia luonnonvalosta ilman säteilyn haittoja. Suojakalvot eivät vaikuta ikkunoiden pesuun, signaalien kuuluvuuteen tai näkymiin sisältä ulos.

Murtosuojakalvot

Murtosuojakalvot ehkäisevät murtoja ja varkauksia tehokkaasti, ne voivat jopa estää varkaiden pääsyn tilaan kokonaan. Suojakalvot myös estävät lasinsirujen leviämisen ikkunan hajotessa ja parantavat näin lasien turvallisuutta – jopa räjähdystilanteissa. Suojakalvot eivät vaikuta ikkunoiden pesuun, signaalien kuuluvuuteen tai näkymiin sisältä ulos.

Näkösuojakalvot

Näkösuojakalvojen avulla saadaan tuotua yksityisyyttä joko osaan liiketilasta tai koko huoneistoon. Kalvoilla voidaan luoda lasiin esimerkiksi maitolasi-efekti, jolloin suora näköyhteys heikkenee, mutta valo pääsee edelleen läpäisemään lasin. Suojakalvot eivät vaikuta ikkunoiden pesuun tai signaalien kuuluvuuteen.

Mukavammat työolot aurinkosuojakalvoilla

Ikkunakalvot voidaan asentaa toimiston tai liiketilan ikkunoiden ulkopuolelle. Ikkunoihin asennetut kalvot pitävät sisälämpötilan sopivana myös helteellä sekä vähentävät häikäisyä, joka häiritsee erityisesti näyttöpäätetyöskentelyä. Lisäksi kalvot auttavat pitämään lämpimän ilman sisällä talvisin.

Laadukkaat aurinkosuojakalvot vähentävät auringosta tulevaa lämpösäteilyä ja näin ollen pitävät lämpötilan sopivana toimistossa. Oikeassa lämpötilassa työskentely on paitsi mukavaa myös tehokasta, sillä lämpötilan kohotessa yli 23 asteiseksi työn tehokkuus laskee.

Aurinkosuojakalvot myös pienentävät toimiston jäähdytyskustannuksia, kun ilmastointia ei tarvitse pitää kesällä täysillä. Sopivan lämpötilan lisäksi aurinkosuojakalvot vähentävät häikäisyä, joka haittaa tietokoneella tehtävää työtä.

Ikkunakalvojen edut toimistolla

Asentamalla ikkunakalvot toimistolle saat säästöä ja viihtyisyyttä työympäristöön. Ikkunakalvot hyötyjä toimistolla ovat esimerkiksi:

  • Sopivan viileä lämpötila toimistolla, mikä parantaa työn tehokkuutta
  • Säästöt toimiston ilmastointikuluissa
  • Näyttöpäätetyöskentelyä häiritsevän häikäisyn väheneminen
  • Turvallisuuden ja yksityisyyden parantuminen
  • Kalvot eivät vaadi huoltoa, eivätkä aiheuta yllättäviä kustannuksia hankinnan jälkeen

Jos kiinnostuit ikkunakalvoista, ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!