Näkösuojakalvot

Näkösuojakalvot tuovat kiinteistöösi suojaa ja yksityisyyttä, sillä niiden avulla lasipinnan läpinäkyvyys heikkenee. Niitä voidaan käyttää myös sisätiloissa, esimerkiksi toimistojen neuvotteluhuoneissa tai kodin kylpyhuonetiloissa.

Näkösuojakalvon avulla saat omaa rauhaa ilman, että tilan valoisuus kärsii. Kalvot voidaan asentaa kaikille lasipinnoille, niin sisälle kuin ulos. Saatavilla on kalvoja esimerkiksi tyylikkäällä maitolasi- tai hiekkapuhallusefektillä.

Yksityisyyttä näkösuojakalvoilla

Näkösuojakalvoja käytetään paljon toimistoissa, neuvotteluhuoneissa ja julkisissa tiloissa tuomassa yksityisyyttä ja rauhaa. Niiden avulla esimerkiksi arkaluontoinen esitysmateriaali ei näy neuvotteluhuoneen ulkopuolelle ja asiakkaat saavat asioida liikkeessä ohikulkijoiden katseilta rauhassa.

Lisäksi kalvoja voidaan käyttää myös yksittäisen kotitalouden tarpeisiin, sillä ne ovat nopea ja helppo ratkaisu yksityisyyden parantamiseen: ulkoa ei näe yhtä helposti sisälle, mutta luonnonvalo pääsee läpäisemään lasipinnan. Ne tuovat yksityisyyttä myös esimerkiksi saunatiloihin.

Näkösuojakalvojen käyttökohteet

Näkösuojakalvoja voidaan käyttää esimerkiksi:

  • Toimistojen ja liikehuoneistojen ulko- ja sisäikkunoissa, väliseinissä tai ovissa
  • Talojen ensimmäisen kerroksen huoneistojen ikkunoissa
  • Kylpy-, puku- ja suihkuhuoneiden lasiseinissä
  • Kaikissa lasisissa väliseinissä ja -ovissa

Kysy lisää, kerromme mielellämme enemmän näkösuojakalvoista!