Auton ikkunakalvot

Autoon voidaan asentaa aurinko-, UV- ja näkösuojakalvoja tuomaan turvaa, tyyliä ja mukavuutta.

Mittojen mukaan tehdyt auton ikkunakalvot tuovat paljon lisäarvoa matkustamiseen sekä helpottavat autosi kunnossapitoa. Tarpeidesi mukaan tehdyt ikkunakalvojen asennukset maksavat itsensä takaisin tuomalla monia hyötyjä.

Auton ikkunakalvojen hyödyt

Viileys

Ikkunakalvoista on paljon hyötyä auton omistajalle ja mukana matkustaville. Ne tuovat mukavuutta matkustamiseen, kun auto pysyy viileämpänä kalvojen heijastaessa auringon säteilyn takaisin. Tämä vähentää ilmastoinnin tarvetta, mikä näkyy myös pienentyneenä polttoaineen kulutuksena. Auton takalaseihin voi asentaa samalla myös tummennuksen, joka tuo yksityisyyden suojaa.

Turvallisuus

Ikkunakalvot lisäävät turvallisuutta vähentämällä häikäisyä, mikä on iso etu erityisesti syksyisin auringon paistaessa matalalta. Kolareiden todennäköisyys pienenee, kun kuljettajan näkökenttä ei ole estettynä. Ikkunakalvo estää myös lasin sirpaloitumista, mikä on merkittävä turvallisuustekijä kolarin sattuessa.

Autoon asennettu aurinkosuojakalvo suojaa UV-säteilyltä, jolle huomaamattaan altistuu autoillessa. Erityisesti paljon autoilevat ammattikuljettajat hyötyvät kalvon antamasta suojasta.

Siisteys

Ikkunakalvot antavat tyylikkään ja viimeistellyn ilmeen autolle. Samalla ne auttavat pitämään lasit puhtaampana ja ehkäisevät naarmuuntumista. Ikkunakalvo myös osaltaan hidastaa auton verhoilun haalistumista auringonvalossa. Auto säilyy näin pidempään huoliteltuna ja siistinä, mikä hidastaa auton arvon alenemista.

Huolellinen asennus takaa auton ikkunakalvojen laadun ja kestävyyden

Ikkunakalvot voi asentaa myös itse, mutta ammattilaisen tekemä kalvotus takaa varmasti tasaisen laadun ilman ilmakuplia. Itse tehtyä kalvojen asentamista varten pitää myös hankkia useita työkaluja, joista aiheutuu kalvojen lisäksi kustannuksia.

Käytämme asennuksissa vain kaikkein laadukkaimpia kalvoja, jotka kestävät pitkään ja säilyttävät värinsä vuosien ajan. Teemme kalvotukset autoosi sinulle vaivattomasti, avaimet käteen -periaatteella. Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.