Murtosuojakalvot

Lasi on usein kiinteistön turvallisuuden heikko lenkki, sillä se on helppo rikkoa. Lasit ja ikkunat olisikin hyvä suojata murtosuojakalvolla.

Murtosuojakalvot suojaavat ja ehkäisevät kiinteistöäsi murroilta ja varkauksilta. Ne suojaavat myös sirpaleilta sekä ihmisiä että huonekaluja ikkunavahingoissa. Lisäksi murtosuojakalvo ei vaikuta ikkunoiden pesuun eikä näkymiin sisältä ulos.

Murtosuojakalvo suojaa varkailta

Murtosuojakalvo on tehokas keino varkauksien ehkäisyyn. Kalvo vaikeuttaa ikkunan rikkomista ja varkaan kiinnijäämisen todennäköisyys kasvaa. Murtosuojakalvo suojaa kodin irtaimistoa ja arvoesineitä yhdessä muiden turvajärjestelmien kanssa.

Erittäin ohut kalvo on nopea asentaa ikkunoiden ulkopintaan, jolloin ne on vaikea läpäistä eikä varas pääse tekemään tuhoja. Kalvo on myös täysin huomaamaton ja läpinäkyvä. Vaikka ikkuna menisikin rikki, kalvo suojaa niin, että ikkuna pysyy raameissaan ja murto todennäköisemmin epäonnistuu.

Sirpalesuoja murtosuojakalvon avulla

Murtosuojakalvon avulla voidaan myös ehkäistä lasinsiruista aiheutuvia loukkaantumisia tapaturmatilanteissa. Kalvo vaimentaa lasiin kohdistuvaa iskua ja takaa sirpalesuojan.

Lasinsirpaleet liimautuvat kalvon pintaan ja ikkuna pysyy yhtenä kappaleena lasin rikkoutuessa. Terävät lasinsirut pysyvät tiukasti paikoillaan eivätkä ne lennä ja aiheuta vahinkoa. Murtosuojakalvo suojaa sekä ihmisiä että huonekaluja vaarallisilta lasinsiruilta ja se estää vakavia tapaturmatilanteita.

Murtosuojakalvojen käyttökohteet

Murtosuojakalvot suojaavat muun muassa omakoti- ja rivitaloja, liiketiloja, julkisia rakennuksia, ostoskeskuksia, lentokenttiä ja muita kiinteistöjä murroilta ja tapaturmilta. Murtosuojakalvoja voidaan käyttää esimerkiksi:

  • ikkunoissa
  • lasiovissa
  • kaikissa muissa lasipinnoissa, jotka voivat aiheuttaa vahinkoja rikkoutuessaan

Ota yhteyttä ja kysy lisää murtosuojakalvoista!